Actie op de openbare markten in Vosseslag - De Haan - Wenduine

Gepubliceerd op dinsdag 4 februari 2020 14 u.
De Provincie West-Vlaanderen organiseert van maandag 6 t.e.m. zondag 12 april in samenwerking met de vzw Ondernemerscentra West-Vlaanderen en de Onafhankelijke Orde van West-Vlaamse Marktkramers en de openbare besturen, de ‘Week van de Markt 2020’.

De wekelijkse markten in West-Vlaanderen zijn nog steeds een populaire trekpleister met een zeer gevarieerd aanbod van zuivel, vleeswaren, groenten en fruit, kledij, lederwaren, huishoudartikelen… Deze troeven, samen met de versheid, specialisatie en voordelige prijzen, worden door de bezoekers van de wekelijkse markt gewaardeerd.

Tijdens de ‘Week van de Markt 2020’ loopt een leuke wedstrijd: klanten ontvangen per aankoop een invulkaart van de marktkramer, die ze daarna in een wedstrijdurne op de wekelijkse markt zelf deponeren. De hoofdprijs is een weekendje weg in West-Vlaanderen ter waarde van € 300,00.

In De Haan vindt de wedstrijd in het kader van de ‘Week van de Markt 2020’ plaats op maandag 6 april (Vosseslag), woensdag 8 april (De Haan-Centrum) en donderdag 9 april (Wenduine). Klanten maken er kans op één van de prijzen te winnen. De hoofdprijs is een weekendje uit ter waarde van 300 euro (uit het vakantieboek ‘Logeren in Vlaanderen Vakantieland) en wordt geschonken door het gemeentebestuur De Haan.

Op donderdag 9 april 2020 om 13 uur is er de prijsuitreiking op het marktplein te Wenduine.