Door Danielle Slap
Naar aanleiding van de Week van de Smaak
Over voedsel wordt zoveel verteld en geschreven dat je het bos door de bomen soms niet meer ziet. Danielle Slap specialiseerde zich als bio-ingenieur in milieu- en gezondheidswetenschappen alsook in voedselveiligheid en -kwaliteit. Ze gaf, naast advies in bedrijven van de hele voedselketen, al heel veel lezingen over de verschillende aspecten waarmee je kan geconfronteerd worden als het over eten gaat. Wat is er (nog) gezond? Wat met allergieën en intoleranties? Hoe lees en interpreteer ik etiketten en labels? Wat met herkomst, duurzaamheid?
De lezing gaat over wat we eten grotendeels afkomstig is van de industrie en zo ontworpen is dat we eraan verslaafd geraken. Danielle wil de consument informeren om bewustere keuzes te kunnen maken.
Wanneer
- donderdag 24 oktober 2024 van 19:30 tot 21:00 uur
Locatie
Prijs
- gratis
Reserveer
Organisatie
Categorieën
Contact
- bibliotheek@dehaan.be