Speelpleinwerking 't Pling Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Het gemeentebestuur organiseert van 2 november t.e.m. 6 november speelpleinwerking voor kinderen vanaf 6 t.e.m. 11 jaar. Om onze speelpleinwerking tijdens de herfstvakantie goed voor te bereiden, vragen we uitdrukkelijk om op voorhand in te schrijven. Inschrijven kan via de gemeentelijke website (www.dehaan.be) vanaf 7 oktober. Telefonisch inschrijven is niet mogelijk. Inschrijvingen moeten ons uiterlijk vrijdag 23 oktober worden bezorgd. Wij geven bij het toekennen van de plaatsen ook voorrang aan de kinderen die meerdere dagen komen. U ontvangt zo snel mogelijk een reservatiebevestiging.

Voor de betaling werken we via facturatie om wachtrijen tijdens het betalen te voorkomen. De dagen waarop uw kind(eren) ingeschreven zijn zullen gereserveerd en gefactureerd worden. Gegronde afwezigheid is enkel mogelijk met een ziekteattest.

Kinderen moeten per week binnen dezelfde bubbel blijven. Dat betekent dat, als u uw kind(eren) inschrijft voor de speelpleinwerking, het in diezelfde week niet meer in een andere bubbel (van een ander sport- en vrijetijdsaanbod) mag terechtkomen. We vragen u uitdrukkelijk om hiermee rekening te houden.

Om onze animatoren, medewerkers en de kinderen die wij opvangen maximaal te beschermen tegen mogelijke besmettingen, zullen wij nauw toekijken op de gezondheid van de aanwezige kinderen op de speelpleinwerking. Zieke kinderen mogen in elk geval niet komen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 5,00
Basistarief: 5,00 €

Waar

Jeugdcentrum Uzus

Organisatie

Jeugddienst De Haan

Filter op categorie