Billenkarrenspel 'Erfgoedwachters' Wenduine Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Wil je op een toffe manier meer te weten komen over het erfgoed en de geschiedenis van je (kust)gemeente? Dan is de billenkarrenroute zeker iets voor jou!

Rep je naar één van de billenkarrenverhuurders die je de folder van ons keileuke spel kan geven, huur een billenkar, en trap mee in het spoor van onze erfgoedwachter. Want die neemt even vakantie en moet vervangen worden door… jou!

Bovendien doen we beroep op jouw speurneuskwaliteiten. De allereerste billenkar van onze kust 'De koningin der billenkarren' is immers verdwenen, en we hopen nog steeds om die ooit terug te vinden. Misschien kan jij ons daarbij wel helpen.

Het spel kan zelfstandig gespeeld worden in je eigen bubbel. Hoe kan je deelnemen? Download de gratis erfgoedapp. Ga daarna naar een deelnemende billenkarrenverhuurder om een spelboekje en een billenkar.

Meer zin in een stevige wandeling? Ook mogelijk! De billenkar is niet noodzakelijk, maar uiteraard wel leuk. Je kan de spelfolder ophalen in Toerisme Oostende, het toerismekantoor in De Haan of het infokantoor van Wenduine. Of download de routes.

De meeste routes kunnen opgesplitst worden, lussen kunnen weggelaten worden… Geen paniek dus als je in tijdsnood geraakt!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Info kantoor dienst Toerisme Wenduine

Organisatie

Erfgoedcel Kusterfgoed

Filter op categorie