Lezing door Rudolf Hecke: Passie, het verschil tussen leven en bestaan

Rudolf is een begenadigd verteller. In zijn nieuwe lezing 'Passie, het verschil tussen leven en bestaan' vertelt hij hoe passie geeft en neemt. Vertrekkend van zijn eigen ervaring bouwt hij op met verklaringen van bekende mensen die hij sprak voor zijn boek en besluit met een interactief moment met het publiek. Want passie, daar hebben we allemaal wat over te vertellen, toch? Een lezing zonder schilden, openhartig en eerlijk, herkenbaar, strijdvaardig en ontroerend.
Rudolf Hecke belicht de passie, die het verschil maakt tussen gewoon bestaan en écht leven. Een strijdbaar boek, dat 'goesting' geeft.
Passie kan je niet kopen, is niet omkoopbaar maar heeft wel een prijs. Dat concludeert Rudolf Hecke na vijf jaar gesprekken met gedreven mensen. Mensen die op het eerste gezicht weinig op elkaar lijken, maar er is iets dat hen bindt: passie. Sam Dillemans, Bart Van Loo, Louis Tobback, Hilde Van Mieghem, Cathérine De Bolle, Johan Bonny, Fernand Huts, Jef Vermassen, Serine Ayari, Peter Goossens, Paul Michiels, Delfine Persoon, Omar Souidi, de betreurde Dixie Dansercour… het zijn slechts enkele namen.

Rudolf Hecke's recente boek 'Passie, het verschil tussen leven en bestaan' kreeg een quotering van 4 sterren in Knack.

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Gemeentelijke Openbare Bibliotheek Canticleer

Contact

Organisatie

Bibliotheek De Haan

Filter op categorie