Hotel Bonne Auberge

Binnen de concessie vind je het authentieke en pittoreske familie hotel ‘Bonne Auberge’.
In 2019 werd dit gemoedelijke hotel door Mark en Suzy overgenomen en werd het hotel volledig gerenoveerd.

De gevels en het dak werden compleet in de  originele belle époque-stijl gerestaureerd.
De kamers werden grondig onderhanden genomen en aangepast aan de noden en wensen van de gasten. Iedere kamer kreeg de naam van een schelp die je ook kan vinden aan de Belgische kust.

Mark en Suzy  streven ernaar om iedere gast elke dag een comfortabel en aangenaam verblijf aan te bieden in een authentiek gebouw van bijna 100 jaren oud. Wij streven ernaar om de ecologische voetafdruk overal waar het kan zo klein mogelijk te houden zonder in te boeten aan comfort. De verse producten die we aanbieden bij het ontbijt worden deels door ons zelf gekweekt en geteeld.

Dit vakwerkhuis, gebouwd in 1929 is voor jou en je partner de ideale uitvalbasis om de Belgische kust te ontdekken, te voet, met de fiets, per tram, …
Het hotel grenst aan het stadspark ‘La Potinière’, de groene long van de gemeente. Dit kindvriendelijke stadspark biedt tal van ontspanningsmogelijkheden: 3 tennisterreinen, een minigolf, een ligweide, 2 speelpleinen, een petanque-plein en centraal een multifunctioneel paviljoen met cafetaria. Het centrum en het strand liggen op wandelafstand van het hotel.
De concessie werd opgenomen in de lijst van de 50 mooiste dorpen van België.

Openingsuren

Op afspraak