Hotel De Gouden Haan

Adres

Adres
Murillolaan 1 , 8420 De Haan
Tel.
Website

Hotel De Gouden Haan is een sfeervol en romantisch villahotel in Belle Epoque stijl, gelegen in het mooie De Haan, op een kleine 200 m van het strand. De Haan is een aangename kustplaats zonder hoogbouw, erg geschikt voor recreatieve wandelingen op de zeedijk, in de villawijk en langs het strand. Tussen De Haan en Wenduine kan u ook een boswandeling maken. Hoewel kleinschalig en ‘dorps’ vindt u in De Haan alle nodige winkels en voorzieningen (apothekers, dokters enz), en vele uitstekende koffiehuizen, brasseries en restaurants.

Hotel De Gouden Haan beschikt over 7 knusse en comfortabele kamers en suites. Het hotel telde vroeger 12 kamers, die enkele jaren geleden zijn gerenoveerd en samengevoegd tot ruimere kamers.

We streefden ernaar om bij de verbouwingen de charme van Villa Fraternitas uit de vervlogen Belle Epoque tijden zoveel mogelijk te behouden, maar uiteraard zijn alle kamers nu voorzien van hedendaags comfort (flatscreen, wifi, kleine koelkast, waterkoker enz).

Hotel De Gouden Haan is een gezellig en kleinschalig hotel, dat al vele jaren door de eigenaarster zelf wordt uitgebaat. Het is een aangename plaats om te onthaasten en te relaxen, zowel voor een kort verblijf als voor een lange vakantie. Wij ontvangen u in uw eigen taal (Ne – Fr – De – En).

Openingsuren

Op afspraak