Expo Mady, Annemarie & Ray

Mady Delaere, Anne-Marie Vanoverstraeten en Raymond Coorens zijn drie artistieke vrienden uit De Haan die de handen in elkaar geslagen hebben voor een gezamenlijke tentoonstelling in Kerklommer. Drie kunstenaars met elk hun eigen stijl, onderwerpen en technieken.

De werken van Mady Delaere hebben een dromerig karakter met een symbolistische toets. Haar duidelijke schildertechniek in combinatie met de keuze van onderwerpen zorgen bij de kijker voor een magisch-realistische ervaring.

Annemarie Vanoverstraeten heeft een eigen schilderstijl. Soms is het werk vrij wazig en is het aan de kijker om te interpreteren. Soms zijn de werken uitbundig en meeslepend. De ruime keuze aan onderwerpen zorgt ervoor dat er steeds verrassing is.

De werken van Raymond Coorens tenslotte zijn duidelijk, herkenbaar en schetsen een beeld van een geromantiseerde werkelijkheid die meestal gemakkelijk herkenbaar is. Met verschillende technieken kneedt hij een toegankelijk en nostalgisch beeld van een tijdloos verleden of zou het toch het heden zijn.

Deze tentoonstelling loopt nog tot 26 november in buurtcentrum Kerklommer.

Toegang is gratis tijdens de openingsuren: van maandag tot vrijdag van 9;00 uur tot 12.00 uur en van 13.30 tot 16.00 uur.

Wil je in alle rust van de werken genieten? Maak een afspraak: 059 23 79 81, kurt.borgoo@dehaan.be.

Praktische informatie

Wanneer

Filter op categorie