Gemeentelijke geschenkbon

Op deze pagina:

Wat

De gemeentelijke geschenkbon wordt uitgegeven door het gemeentebestuur van De Haan en wordt tevens te koop aangeboden bij de diverse infopunten van de gemeente. Met deze geschenkbon kan men terecht bij de deelnemende handelaars in de gemeente De Haan die zich hebben ingeschreven. Op elke geschenkbon staat een geschenkbonnummer en een vervaldatum vermeld. De geschenkbon heeft een geldigheidsduur van 6 maanden.
De geschenkbon wordt uitgegeven in een aangepaste geschenkverpakking die de geschenkbon(nen) en een lijst van de deelnemende handelaars bevat.

Voor wie?

Elke handelaar gevestigd in de gemeente kan zich gratis inschrijven als deelnemende handelaar.

Voorwaarden

VOOR DE HANDELAARS:

De inschrijving is volledig gratis voor de handelaar. Elke handelaar gevestigd in de gemeente De Haan kan zich inschrijven als deelnemende handelaar. De handelaar die zich heeft ingeschreven, is akkoord om de geschenkbon te aanvaarden. Inschrijven als deelnemende handelaar kan, door het inschrijvingsformulier ondertekend terug te bezorgen aan het gemeentebestuur van De Haan, Leopoldlaan 24, 8420 De Haan (Kl) – dienst lokale economie of via e-mail te bezorgen aan lokale.economie@dehaan.be.

Bedrag

De geschenkbon heeft een waarde van € 25,00/geschenkbon.

Afhandeling

VOOR DE HANDELAARS:

Voor de terugbetaling van de geschenkbon(nen) dient de handelaar de geschenkbon(nen) samen met het uitbetalingsformulier in te leveren ten laatste 1 maand nà vervaldatum bij de dienst lokale economie & landbouw. De bediende zal het uitbetalingsformulier aftekenen voor ontvangst waarbij een duplicaat aan de handelaar zal worden bezorgd. Aansluitend zal het verschuldigde bedrag op de rekening van de handelaar worden gestort.

Deelnemende handelaars

Ga naar de lijst van de deelnemende handelaars