Groepsaankoop groene energie

Gepubliceerd op vrijdag 2 december 2022 8 u.
Ook de Provincie West-Vlaanderen probeert jou te helpen om een zo voordelig mogelijk energiecontract af te sluiten en organiseert daarom opnieuw een groepsaankoop voor 100% groene stroom en gas.

Iedereen met een leveringsadres in Vlaanderen kan deelnemen. Je kiest zelf of je voor elektriciteit en/of gas inschrijft. Let op! Ook al nam je vroeger al eens deel, toch moet je elk jaar opnieuw inschrijven.

Op 8 februari 2023 is een veiling voorzien waarop energieleveranciers hun beste bod doen voor een éénjarig energiecontract voor 100% Belgische groene stroom en/of gas. De leverancier die het meest voordelige bod doet mag de deelnemers van de groepsaankoop een energiecontract aanbieden.

Op 24 februari 2023 krijg je een persoonlijk voorstel waarop je ziet hoeveel je kan besparen. Pas dan beslis je of je al dan niet wil veranderen van energieleverancier.

De provincie zorgt voor begeleiding vanaf de inschrijving tot en met de overstap naar het voordelige groepsaankoopcontract. Ook het opzeggen van je huidige energiecontract wordt volledig voor jou geregeld.

Je kan je gratis, vrijblijvend en eenvoudig inschrijven op www.west-vlaanderen.be/besparen
(t.e.m. 7 februari) of telefonisch op het gratis nummer 0800 18 711 (ma-vr: 8.30u tot 18u).

Heb je geen toegang tot het internet of laat je je liever bijstaan door een van onze medewerkers, dan helpen we¬†je graag verder op één van volgende data, in het gemeentehuis in De Haan:

  • Ma 19 december van 8.30 tot 12u
  • Ma 16 januari van 8.30 tot 12u

Breng je laatste jaarafrekening van elektriciteit en aardgas mee, zodat we alle gegevens meteen bij de hand hebben.