Ik koop lokaal 2022

Gepubliceerd op donderdag 14 april 2022 12 u.
Stoef met jouw lokale winkelier en win!

Wedstrijd

Welke lokale winkelier wordt verkozen tot 'Ik koop lokaal'-ambassadeur in onze gemeente? Breng jouw stem uit vanaf 14 april t.e.m. 10 mei!

Lokale winkeliers zorgen voor sfeer en levendigheid in de gemeente en staan steeds paraat.

Ben jij trots op de kwalitatieve producten, vakkennis en persoonlijke service van jouw handelaar? Stem op en stoef met jouw favoriete winkelier en maak kans op mooie prijzen.

Elke deelnemer kan 3 keer stemmen/stoefen, waarvan slechts één stem / stoef per communicatiemedium (Website Ik Koop Lokaal, Facebook en Instagram).

Op de site van https://www.ikkooplokaal.be/nl/stemenstoef kan je de deelnemende handelaars uit onze gemeente ontdekken.

Stemmen

Stem op jouw favoriete handelaar.

Stoefen

Stoef over wat jouw handelaar uniek maakt op sociale media. 

  • Via Facebook:
    Like de Facebookpagina van Ik koop lokaal en post een foto op deze Facebookpagina van je handelaar en/of aankoop met de vermelding van #ikkooplokaal en het taggen van de winkelier (@naamvandewinkel).
  • Via Instagram: 
    Volg de Instagrampagina van Ik koop lokaal en post een foto van je handelaar/aankoop op je feed of in je story. Tag @ikkooplokaal en de winkel (@naamvandewinkel) in de foto en gebruik de hashtag #ikkooplokaal. Enkel openbare posts zijn zichtbaar voor Ik koop lokaal. Wil je deelnemen met een privéaccount, stuur dan een screenshot via DM naar Ik koop lokaal.

Het wedstrijdreglement van deze actie vind je hier.

Winnaars en prijzenpot

De winnaars worden uitgeloot via een objectief gedigitaliseerd systeem.

De prijzenpot bestaat uit:

De winnaars worden per e-mail, Messenger of per telefoon verwittigd. Prijzen zullen op 2 juni worden overhandigd tijdens de finale van ‘Ik koop lokaal’