Infomoment 'Word de schepper van jouw leven'

Door Sam Deraeve

Hoe je denkt, wat je voelt, wat je doet, elke dag ... bepaalt je welzijn. Het grote merendeel van alle ziekten en aandoeningen zijn het gevolg van jouw levensstijl, hoe je je leven zelf vormgeeft. Zo'n inzicht biedt mogelijkheden.

Maar waarom lukt het dan zo moeilijk om tot verandering te komen, om ongezonde gewoonten los te laten en ruimte te maken voor jezelf? Hoe kom je uit het gevoel geleefd te worden? Hoe bevrijd je jezelf van toxische stoffen, emoties, overtuigingen, jobs, relaties, …?

'Van slachtoffer naar schepper' leert je terug je eigen verantwoordelijkheid nemen voor je gezondheid én geluk. Je krijgt inzicht en tools om stap voor stap terug te keren naar innerlijke evenwicht. Vitaal, rustig, energiek en vol van leven.

Word terug meester over je leven en leef van binnenuit de beste versie van jezelf.

Sam Deraeve bevrijdde zich uit noodzaak al op jonge leeftijd van fysieke, emotionele en mentale ziekte en stress. In zijn persoonlijk traject en opleidingen ontdekte hij stap voor stap hoe ieder van ons in staat is zelf terug de kracht kan vinden om tot oorzakelijke verandering te komen, tot meer levenskwaliteit.
Als holistisch therapeut en energetisch behandelaar is hij gepassioneerd door hoe we gezondheid en levenskracht bij mensen en in de natuur kunnen stimuleren. Hij specialiseert zich in de samenhang tussen fysieke gezondheid, mentaal-emotionele processen en onze diepere verlangens en wensen.

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Gemeentelijke Openbare Bibliotheek Canticleer

Tickets

E-mail
bibliotheek@dehaan.be
Bel naar
059%2034%2010%2080

Organisatie

Bibliotheek De Haan

Filter op categorie