Informatie- en ontmoetingsruimte de Kelle

Inhoud

Het West-Vlaamse woord 'kelle' is een achtergebleven meertje op het strand bij laag water. Omdat een 'kelle' warm en veilig is, is het een fijne plek om samen met je kind te spelen. De Kelle is de informatie- en ontmoetingsruimte van het Huis van het Kind De Haan.

Informatie

Heb je als (groot)ouder vragen over opvang, onderwijs, vrije tijd, opvoeding of iets helemaal anders? Maak gerust een afspraak, de Kelle-medewerkers zoeken samen met jou naar een antwoord!

Ontmoeting

In de Kelle kan je samen met je (klein)kind van 0 tot 6 jaar gezellig komen spelen op woensdagnamiddag. Je leert er ook andere mama's, papa's of grootouders kennen. Er zijn op andere weekdagen ook regelmatig groepsactiviteiten voor baby's of jonge peuters waaraan je samen met je kindje en met andere ouders kan deelnemen.

Spelotheek

Is spelen de favoriete bezigheid van jouw kinderen? Bezoek dan zeker ook de spelotheek Speelduyne in de bibliotheek Poseidon en neem een kijkje in het aanbod. Je kan een lidkaart aan normaal tarief (8 euro per jaar) verkrijgen via de bibliotheek. Lidkaarten aan sociaal tarief (3 euro per jaar) kun je aanvragen via de sociale dienst van het OCMW.

Activiteiten

Voor ouders van grotere kinderen en jongeren (5 tot 18 jaar) organiseert het Huis van het Kind De Haan ook een aanbod in samenwerking met verschillende partners.