Nieuwe dribbeldoeltjes

Gepubliceerd op maandag 19 juli 2021 14.04 u.
Op het speelplein in Vlissegem staan 2 nieuwe voetbaldoeltjes.

Het gemeentebestuur van De Haan kocht 2 duurzame dribbeldoeltjes aan voor het speelpleintje in Vlissegem. Zo kunnen jongeren er hun voetbaltechnieken in veilige omstandigheden oefenen.

Al sinds het begin van de corona-crisis wil het gemeentebestuur het buiten spelen meer stimuleren en ook buurtsport wordt steeds belangrijker in het lokale sportaanbod. Daarvoor werden al heel wat investeringen gedaan, denk maar aan de aanleg van het calisthenics park en het vernieuwen van de ballenvangers en netten in Haneveld, de jeugdvoetbaldoelen in de Vosseslag en de nieuwe combi-doelen aan het Wielingenbad.

Daarnaast kwamen er ook 2 hondenlosloopweides in Haneveld, werd er geïnvesteerd in bijkomende bewegwijzering voor het mountainbikeparcours en werden alle petanqueterreinen in de gemeente opgefrist. Het speelplein in de Bostoenwijk en het basketterrein in de Neptunuswijk werden vernieuwd. 

Ook in Vlissegem was er behoefte aan laagdrempelige, creatieve sportmogelijkheden en daar komen nu dus de twee nieuwe voetbaldoeltjes.