Infoavond Duneroze op 8 juli

Zorggroep Anima diende voor haar Zeecentrum Duneroze in Wenduine een bouwaanvraag in voor een volledig nieuwe zorgcampus op dezelfde site. Het huidige zorgaanbod van woonzorgcentrum, kortverblijf en herstelverblijf zal worden aangevuld met 20 assistentiewoningen.

De werken zullen van start gaan zodra de bouwvergunning is verleend. Om de huidige capaciteit tijdens de werken te kunnen behouden, zullen de werken in 2 fases plaatsvinden. De volledige nieuwbouw zal vermoedelijk in 2028 klaar zijn. 

De bestaande gebouwen zullen na ingebruikname van de nieuwbouw worden gesloopt en de vrijgekomen ruimte zal grotendeels tot duinenlandschap worden herschapen. 

Op initiatief van de gemeente zal Zorggroep Anima de bouwplannen aan de buurtbewoners en andere ge├»nteresseerden voorstellen tijdens een infoavond op maandag 8 juli 2024 om 19.30 uur in WZC Duneroze (Koninklijke Baan 90, 8420 De Haan).

Na een inleiding door burgemeester Wilfried Vandaele geven Johan Crijns, CEO van Anima en architect Koen Dekeyser van architectenburo Archipl meer uitleg.

Gepubliceerd op  maandag 1 jul 2024 om 16:42 uur