Maak gebruik van de cambio deelauto!

Sinds begin april kun je via de autodeelorganisatie cambio gebruik maken van een elektrische deelauto. De auto staat op de Markt van Wenduine, ter hoogte van de brandweerkazerne. Wil je hier meer over weten? Kom dan zeker naar de infosessie op 25 april!

Cambio autodelen is een flexibele formule waarbij dag en nacht een auto klaar staat op een vaste standplaats. Wie bij cambio aangesloten is, kan de wagen reserveren voor de gewenste  periode.
Een cambio-gebruiker betaalt volgens het gebruik (tijd en kilometers). Van de auto zelf  onderhoud, keuring, administratie…) hoeft men zich niks aan te trekken, cambio zorgt voor alles.

Autodelen biedt een alternatief voor een eigen wagen of voor de vaak minder gebruikte tweede wagen. Dit systeem geeft ook kansen aan jongeren en diegenen die geen eigen wagen kunnen aankopen, en het draagt ook bij tot de verlaging van de hoge parkeerdruk in Wenduine.

Het gaat om een proefproject van negen maanden, daarna volgt een evaluatie. Maar als de  deelwagen een succes blijkt, kunnen er ook deelwagens komen op andere plaatsen in de gemeente.

Kortingscode

Cambio biedt van 1 april tot en met 31 mei 2024 een gratis instap – ter waarde van 35 euro – aan. 
Gebruik de kortingscode dehaandeelt24 (enkel geldig voor inwoners van onze gemeente).

Infosessie

Kom naar de infosessie op 25 april 2024 om 19.30 uur in het Wielingencentrum in Wenduine en ontdek hoe gemakkelijk cambio is. 

Schrijf je in via www.cambio.be/de-haan

Deelname aan de infosessie is kosteloos en vrijblijvend.

Gepubliceerd op  maandag 15 apr 2024 om 09:52 uur