Winnaars eindejaars-etalagewedstrijd

Heel wat lokale handelaars deden hun uiterste best om hun handelszaak tijdens de eindejaarsperiode sfeervol aan te kleden en zorgden zo ook dit jaar voor extra sfeer en gezelligheid in onze winkelstraten. Drie handelaars wonnen een prijs voor hun mooie etalage.

De deelnemers werden beoordeeld door afgevaardigden van de handelaarsverenigingen Actief Wenduine, Haandelaars en de media-groep Roularta.

Uit de vele inzendingen kozen zij de volgende drie winnaars:

De eerste prijs gaat naar De Living, Grotestraat 8 in De Haan. Dankzij de overvloedige kerstversiering was het gezelligheid troef in deze horecazaak met zijn unieke huiselijke sfeer. De uitbater ontvangt een redactioneel artikel, aangeboden door media-groep Roularta en 10 gemeentelijke geschenkbonnen ter waarde van 25 euro.

De tweede plaats is weggelegd voor het originele winterlandschap met herten van Kapsalon Valoni in de Zuidstraat 20 in Wenduine. Zij ontvangen 6 gemeentelijke geschenkbonnen ter waarde van 25 euro.

Café Central in de Kerkstraat 46 in Wenduine wint met een prachtig versierde inkomboog de derde prijs. De uitbaters ontvangen 4 gemeentelijke geschenkbonnen ter waarde van 25 euro

Het gemeentebestuur bedankt alle winnaars en deelnemers voor hun inspanning!

Gepubliceerd op  dinsdag 16 jan 2024 om 10:00 uur