Opnieuw unieke belle-époquesfeer tijdens Trammelant

Gepubliceerd op woensdag 3 augustus 2022 12 u.
Op zaterdag 6 augustus heeft De Haan opnieuw afspraak met zijn rijke belle-époqueverleden tijdens Trammelant.

De aankomst van de historische tram met tientallen figuranten uit de tijd van toen en de daaropvolgende optocht langs de Leopoldlaan richting Parkdomein La Potinière en de Normandiëlaan is de absolute blikvanger tijdens dit topevenement.

Eerbetoon aan ons erfgoed

Trammelant is ondertussen een begrip geworden in De Haan en omstreken. Tijdens dit evenement gaan we meer dan 100 jaar terug in de tijd; het is een waar eerbetoon aan ons roerend erfgoed. De figuranten die prachtig uitgedost door De Haan flaneren, de auto’s van toen die door de Concessie rijden, de verschillende belle-époquetaferelen in Parkdomein La Potinière, alles even uniek om zien!

Beentjes loszwieren

Ook de dansavonden tijdens Les Grands Bals, die al op donderdag starten in de spiegeltent in La Potinière, brengen je zo terug naar de jaren 20 van de vorige eeuw. En naast het historische aspect van het belle-époquefeest, is er ook hedendaags amusement voorzien. Zo verwelkomen we dit jaar Koen Crucke die samen met Discobar Joossens een dj-set zal verzorgen.

Nooit meer verloren op Trammelant

De Haan zet voor Trammelant een samenwerking op met festivalradar.be. Festivalradar is een mobiele website met een plattegrond van het evenement, waarop je aanduidt waar je bent, en dit doorstuurt naar je vrienden of familieleden. Onder meer de festivals Werchter en Ostend Beach gingen Trammelant al voor.
Je privacy wordt gerespecteerd: het is geen tracking app, en je beslist zelf naar wie je jouw locatie doorstuurt.