Speelpleinwerking 't Pling Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

In de herfst-, krokus- en paasvakantie is er speelpleinwerking voor kinderen van het 1e-6e leerjaar, die in de gemeente wonen, er naar school gaan of van wie de ouders in de gemeente werken.
Kinderen zijn welkom vanaf 7.30u, om 9.30u starten de activiteiten. De activiteit eindigt om 16.30u. Er is opvang voorzien tot 17u.

Elk kind is uniek daarom vinden wij het belangrijk dat onze speelpleinwerking toegankelijk is voor zoveel mogelijk kinderen.
Indien uw kind specifieke noden heeft dan is het bij ons mogelijk om op voorhand langs te komen om deze te bespreken.

Kinderen jonger dan 6 jaar kunnen terecht in IBO De Mallemolen, contact via ibodemallemolen@felies.be of via 059 23 30 01.

Op voorhand inschrijven is niet meer nodig; indien uw kind voor de eerste keer deelneemt aan de speelpleinwerking vragen we wel om een inlichtingenfiche in te vullen.
Link: https://tinyurl.com/SPWinlichtingenfiche

Een dag op het speelplein kost €5,00 of €2,50 voor een halve dag (inclusief fruit, water en koek), deze wordt achteraf gefactureerd.

Indien je recht hebt op verhoogde tegemoetkoming of/en in contact staat met het OCMW, CAW of andere sociale organisatie neem dan zeker eens contact op met de jeugddienst. Misschien kom je in aanmerking voor sociaal tarief (50% korting).

De deelnemers zijn verzekerd tegen ongevallen. De verzekering heeft betrekking op de wettelijke aansprakelijkheid en op de medische behandelingskosten na tegemoetkoming van de verplichte of vrije ziekte) en invaliditeitsverzekering.

De speelpleinwerking is fiscaal aftrekbaar voor kinderen tot en met 14 jaar. De attesten worden automatisch opgestuurd.

Via de mutualiteit kan je terugbetaling krijgen van deelname aan de speelpleinwerking. De jeugddienst vult de attesten in en bezorgd deze na de herfstvakantie aan de ouders.

Kinderen kunnen gratis gebruik maken van de gemeentelijke bus, er zijn verschillende opstapplaatsen in onze gemeente. Afhankelijk van het aantal te vervoeren kinderen en ritten kan het zijn dat de bus iets vroeger ter plaatse is.

8:10 Lindenlaan (Bushalte De Lijn, Lindenlaan 10, De Haan)
8:15 Vosseslag (Schelpestik, Vosseslag 131, Vosseslag)
8:30 Wenduine (Gemeenteschool, Brugsesteenweg 2, Wenduine)
8:40 Vlissegem (Mallemolen, Dorpsplaats 3, Vlissegem)
8:50 aankomst Jeugdcentrum Uzus (Grotestraat 10, De Haan)
9:00 aankomst Mallemolen (Dorpsplaats 3, Vlissegem)

16:30 Mallemolen (Dorpsplaats 3, Vlissegem)
16:45 Jeugdcentrum Uzus (Grotestraat 10, De Haan)
16:55 Vlissegem (Mallemolen, Dorpsplaats 3, Vlissegem)
17:10 Lindenlaan (Bushalte De Lijn, Lindenlaan 10, De Haan)
17:20 Vosseslag (Schelpestik, Vosseslag 131, Vosseslag)
17:30 Wenduine (Gemeenteschool, Brugsesteenweg 2, Wenduine)

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 5,00
Basistarief: 5,00 €

Waar

Jeugdcentrum Uzus

Contact

Organisatie

Jeugddienst De Haan

Filter op categorie