Unieke ontdekkingsroute van Vlaanderen Vakantieland in De Haan

Gepubliceerd op woensdag 23 maart 2022 11.30 u.
De gemeente De Haan organiseert van april tot en met december 2022, in samenwerking met Eén en Vlaanderen Vakantieland, exclusief aan de Vlaamse kust de ‘Vlaanderen Vakantieland Ontdekkingsroute’.

2022 is het jaar van de gastronomie en deze ontdekkingsroute, die vanaf april enkel en alleen in De Haan kan worden beleefd, past hierin perfect.
Bezoekers zullen tijdens het fietsen, wandelen, steppen, … de belangrijkste bezienswaardigheden van De Haan en deelgemeenten kunnen ontdekken en bij 60 handelszaken 3 specialiteiten of typische producten kunnen proeven.

De Vlaanderen Vakantieland Ontdekkingsroute in De Haan en deelgemeenten maakt deel uit van een citymarketingcampagne waarbij onze gemeente ook nog eens uitgebreid gepromoot zal worden in reclamespots en een aflevering van Vlaanderen Vakantieland op EEN.

De speciaal voor deze route ontworpen Z-kaart kost 20 euro en zal vanaf april verkrijgbaar zijn in alle toerismekantoren.
Op deze handige kaart in pocketformaat vind je 10 QR-codes die je moet inscannen en die elk een filmpje tonen van een bijzondere toeristische hotspot. De filmpjes worden gepresenteerd door Maureen Vanherberghen, één van de bekende gezichten van Vlaanderen Vakantieland.

Ook de 60 deelnemende handelszaken staan met hun specialiteit of typisch product op de kaart. In de prijs zijn 3 vouchers ter waarde van 3, 5 en 12 euro inbegrepen.

Z-kaarten kunnen ook online worden besteld via reservaties.dehaan.be of 059 24 21 34.