Vaccinatie

UPDATE: Het vaccinatiecentrum zou oorspronkelijk tot 15 oktober in het MEC Staf Versluys blijven, maar de beslissing van de hogere overheid om iedereen een derde prik te geven zorgt ervoor dat de opening ervan wordt verlengd tot april 2022. Alle inwonders van De Haan kunnen dus op de vertrouwde plaats terecht voor hun derde vaccin.

Op deze pagina

Waar kan ik me laten vaccineren? 

Inwoners van De Haan, Klemskerke, Wenduine, Vlissegem, Vosseslag en Harendijke kunnen zich laten vaccineren in het vaccinatiecentrum in Bredene. Het centrum werd ingericht in het Staf Versluys centrum, Kapelstraat 76, 8450 Bredene.

Hoe geraak in in het vaccinatiecentrum?

Het centrum is vlot bereikbaar. 

 • Met het openbaar vervoer: de dichtstbijzijnde tramhalte is ‘Bredene Campings’/Vaccinatiecentrum. 
 • Met de wagen: wie met de wagen naar het MEC Staf Versluys komt, kan parkeren op de parking net tegenover het centrum. 
  Op de parking is de parkeerregeling van de ‘Blauwe zone’ van toepassing. Dit wil zeggen dat de parkeerschijf achter de voorruit moet worden geplaatst. Men kan vervolgens 1 uur gratis parkeren! 
  Op het evenementenplein voor het MEC Staf Versluys is ook een kiss- en ride zone voorzien, zodat men iemand dichtbij kan afzetten en er zijn tijdelijk parkeerplaatsen voorzien voor mindervaliden. 
 • Met de fiets: er zijn voldoende en veilige fietsstallingen voorzien op het plein voor het centrum. 
 • Met de taxi: Taxi Fredo, 0494 20 03 62

Kun je niet op eigen kracht naar het vaccinatiecentrum komen of kan niemand anders (familie, vrienden, kennissen, buren) je brengen? Dan voorziet de gemeente vrijwilligers die je (met hun eigen wagen) naar het centrum kunnen brengen. Wil je hier graag gebruik van maken, neem dan contact op op het nummer 050/43 51 40 (bereikbaar van maandag tot vrijdag, van 8u30 tot 12u00). 

Wat mag ik verwachten in het vaccinatiecentrum? 

Benieuwd hoe het vaccinatiecentrum eruit ziet? Op in infografiek hiernaast en in het filmpje hieronder zie je al hoe het centrum is opgebouwd en wat je bij een bezoek aan het centrum mag verwachten. 

Ik heb nog vragen! 

Zo kan je het vaccinatiecentrum bereiken:

 • Mail naar vaccinatie@bredene.be
 • Voor wijziging of bevestiging van een afspraak: 059 33 97 99 (van maandag tot vrijdag telkens van 9 tot 16 uur). 
 • Voor alle andere vragen kan je op de infolijn terecht: 059 33 97 97 (van maandag tot vrijdag telkens van 9 tot 16 uur).

In beeld