Vaccinatiecentrum stelt reservelijst op

Gepubliceerd op maandag 29 maart 2021 9 u.
65-plussers die nog geen uitnodiging kregen kunnen zich hiervoor inschrijven.

Het vaccinatiecentrum in Bredene is op 24 maart gestart met het vaccineren van 65-plussers uit De Haan en Bredene. De oudste inwoners (plus 80-jarigen) worden eerst gevaccineerd. De snelheid van het vaccineren hangt af van de vaccins die ter beschikking worden gesteld door de overheid. De vaccinatiecampagne van de 65-plussers zal minstens de hele maand april in beslag nemen.

Wie een oproepingsbrief krijgt, moet zijn of haar komst bevestigen. Dat kan telefonisch of digitaal. Het vaccinatiecentrum kan eventuele vrijgekomen plaatsen invullen met personen die zich vrijwillig op een reservelijst hebben laten plaatsen. 

Wie op de reservelijst wil staan kan hiervoor contact nemen met het callcenter van het vaccinatiecentrum op het nummer 059 33 97 99.

Het callcenter is bereikbaar van maandag tot vrijdag telkens van 9 tot 16 uur.

Hou bij het bellen uw rijksregisternummer bij de hand, die staat op de achterzijde van de identiteitskaart. 
Enkel wie de leeftijd van 65 jaar heeft bereikt en in Bredene of De Haan woont én nog geen uitnodiging heeft ontvangen, kan zich hiervoor opgeven.
Indien er plaatsen vrijkomen worden deze personen zo snel mogelijk opgebeld.

Opgelet: zich op de reservelijsten laten plaatsen, biedt geen zekerheid dat men sneller dan voorzien zal worden gevaccineerd.

Alle info rond de vaccinatie vind je op www.dehaan.be/vaccinatie