Volley De Haan

Onze vereniging bestaat al sinds 1968 en is intussen uitgegroeid tot een vaste waarde in de volleybal wereld. 

Dank zij onze uitstekende jeugdwerking zijn we er al ononderbroken in geslaagd om telkens aanwezig te blijven in de provinciale reeksen, met een aantal jaren geleden een uitschieter tot in de eredivisie van ons land waar we een 3tal jaar verbleven. 

Op heden zijn er verschillende ploegen actief:

een damesploeg in Promo 2, een damesploeg in promo 4, een recreatieve damesploeg in de Brugse recreatieve reeks 1, en verschillende jeugdploegen, U15 Jongens provinciaal en regionaal, U13 Jongens en 3 ploegen U13 Meisjes, 2 sportlineploegen gemengd en ook nog een bal-bal leerschool voor de allerkleinsten. 

Daarnaast organiseren we nog verschillende activiteiten zoals ons jaarlijks internationaal volleybal tornooi met ploegen uit binnen en buitenland, bestaande uit reeksen van Nationaal en Divisie tot provinciale ploegen en ook recreatie. We organiseren ook op regelmatige wijze wandelingen in samenwerking met onze zusterclub De Hanestappers naast ook pizzaavonden voor de leden en quizavonden open voor iedereen. 

We zijn dus een levendige club. 

Jongeren die geïnteresseerd zijn om hier ook deel van uit te maken, kunnen gedurende één maand vrijblijvend en gratis de trainingen volgen en nagaan of Volleybal hun sport is. Is dit het geval, dan volgt daarna de aansluiting en betaling van het lidgeld, die we dank zij onze activiteiten schappelijk kunnen houden. Neem gerust contact met ons op. 

Sociale media

Contact

Adres
Nieuwe Steenweg 74 , 8420 De Haan
Website

Voorzitter

Van Den Broucke Eric
Adres
C. Buysselaan 6 , 8421 De Haan
Tel.
GSM

Secretaris

Desendere Koen
Adres
H. Consciencelaan 5 , 8421 De Haan
Tel.
GSM

Contact

Schollier Jan
Adres
Nieuwe Steenweg 2 , 8420 De Haan
GSM