Winnaars eindejaars-etalagewedstrijd

Gepubliceerd op dinsdag 24 januari 2023 9 u.
Heel wat lokale handelaars deden hun uiterste best om hun handelszaak tijdens de eindejaarsperiode sfeervol aan te kleden en zorgden zo ook dit jaar voor extra sfeer en gezelligheid in onze winkelstraten. Drie handelaars wonnen een prijs voor hun mooie etalage.

De deelnemers werden beoordeeld door afgevaardigden van de handelaarsverenigingen Actief Wenduine, Haandelaars, Unizo De Haan-Wenduine en door de media-groep Roularta.

Uit de vele inzendingen kozen zij de volgende drie winnaars:

  1. De eerste prijs gaat naar Juwelier Rubrecht, Driftweg 14. Deze zaak met een topaanbod van juwelen en horloges pakte uit met een prachtig verlichte strik aan hun gevel. Een echte eyecatcher! Zij krijgen een redactioneel artikel, aangeboden door media-groep Roularta en 10 gemeentelijke geschenkbonnen ter waarde van 25 euro.

  2. De tweede plaats is weggelegd voor Gin & Wine Store in de Stationsstraat 20, een handelszaak met een ruim aanbod aan alcoholische en sterke dranken. Zij mogen 6 gemeentelijke geschenkbonnen ter waarde van 25 euro in ontvangst nemen.

  3. Kledingwinkel Guapa, Koninklijke Baan 27, wint de derde prijs. Deze dameskledingzaak, met een ruim aanbod exclusieve dameskledij voor de modebewuste vrouw krijgt 4 gemeentelijke geschenkbonnen ter waarde van 25 euro.

Het gemeentebestuur bedankt alle winnaars en deelnemers voor hun inspanning!